İskambil Falı Nasıl Bakılır?

Bu İçeriğe Oy Ver post

 İskambil falı nasıl bakılır konusu ile ilgili olarak pek çok kişinin sabırsızlıkla bir merak halinde olduğunu görmekteyiz. Çünkü iskambil falı çok eski zamanlara dayanan bir fal ilmi gerektiren ve pek çok kişinin ilgisini çeken bir durum olarak karşımıza çıkıyor. İskambil falı belirli bir düzene bağlı olarak bir araya getirilir ve ilk başta enerji açısından falı bakılacak olan kişinin özellikle sol elinin değmesi ve enerjisinin buraya bulaşması sonucunda kartlar kesilerek fal için açılır.

 Belirli bir düzene bağlı olarak yerleştirilen kartlar sırasıyla açılırken üzerindeki sembollere göre bir yorum yapılır. Bu noktada İskambil kartlarının üzerindeki semboller yorumlanırken hem bu falı bakacak olan kişinin enerjisi ve yorum kabiliyeti hem de kartların üzerindeki sembollere bağlı olarak bir açıklama yapılması söz konusu olacaktır. Bu sebepten dolayı da iskambil kartlarının üzerindeki semboller üzerindeki etki tamamen fal bakan kişinin kontrol altında olacaktır ve bu da ciddi anlamda bir ilim gerektirir.

 İskambil falları bakılırken en önemli şeylerden biri kişinin seçmiş olduğu kartların neler söylediği aynı zamanda bu falın yorumlandığı aşamada ve ortaya çıkan enerji olacaktır. Çünkü fal bakılırken söylenen şeylerin de bir enerji olarak etrafa yayıldığı ve fazın üzerinde son derece büyük bir etki yarattığı kanıtlanmış olmasa da oldukça ciddi bir durum olarak karşımıza çıkar.

İskambil Falı Nasıl Bakılır
İskambil Falı Nasıl Bakılır

 İskambil Falı Kime Bakılır?

 İskambil falı kime bakılır konusu ile ilgili olarak da bir yorum yapmak gerekirse iskambil falları herkes için bakılabilir diyebiliriz. Bu noktada iskambil falı baktırmak isteyen kişilerin genel olarak birtakım sorunları olduğunu ve bu sorunlara çözüm aramak amacıyla fallardan medet umduğunu görmekteyiz. Bu sebepten dolayı da iskambil falı her yaştan ve her cinsiyetten kişi için bakılabilecek olan bir faldır.

 İskambil Falı Kaç Tane Açılır?

 İskambil falı kaç tane açılır diye soracak olursanız bu fal baktırmak isteyen pek çok kişinin merak ettiği bir şeydir. İskambil falı için kaç adet kart seçilmesi gerektiği konusunda da falın çeşitli şekillerde bakılması söz konusu olduğu için değişkenlik gösteren bir şeyden söz etsek de genel olarak 6 tane kâğıdın ters çevrilip bakacak olan kişi tarafından açılması sonucunda bakıldığı söylenebilir.

 İskambil Falı Gerçek Mi?

 İskambil falı gerçek mi konusu ile ilgili olarak aslına bakacak olursak çok farklı şeylerden söz etmek mümkün olacaktır. Neden diye soracak olursanız bu noktada falı bakacak olan kişinin enerjisi ve bilgisi son derece büyük bir önem taşır ve bu iş herkesin yapabileceği bir iş değildir. İskambil falları gerçekten iyi bir falcı tarafından bakıldığı zaman doğru bir şekilde çıkabilir. Ancak bu fal işleri ile herkes günümüzde ilgilendiği için gerçekten bilmeyen bir kişinin baktığı fallar tamamen tesadüf eseri bir şekilde çıksa da yanlış olma ihtimali de son derece yüksektir.

Yorum yapın