Kredi Kartı Limit Yükseltme Hilesi

5/5 - (1 vote)

 Kredi kartı limit yükseltme hilesi olarak kredi kartınızın bir takım yasal düzenlemeler nedeniyle limitinin belli bir standardı olur diyebiliriz. Bir takım uygulamalar kredi kartınızın limitini yükselteceğini ortaya koyup sizlere farklı yerlere yönlendirebilir. Ancak yasal olarak böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve hiçbir şekilde bankanın haricinde Kredi kartınızın limitinde bir yükseltme ya da düşüş yapılamayacağını söylemek mümkün olacaktır. Bu noktada kredi kartı limit yükseltme hilesi ya da kredi kartı limit yükseltme teknikleri gibi bir takım şeylere kesinlikle itibar etmemekte fayda vardır diyebiliriz.

 Kredi kartınızın limitini yükseltmeye yönelik olarak bir hile yapmayı düşünen ve bunu size düşündüren kişiler muhtemelen dolandırıcılık suçu işleyen kişilerdir. Çünkü bu durumda bir takım bilgilerinizi de sizden alarak bütün hesaplarınıza girebilir ve sizi dolandırabilirler. Ya da sadece bir uygulamanın indirilmesine yol açmak amacıyla böyle bir şey yapmayı düşünüyor olabilirler ve bütün bunlar tam olarak suç kapsamına girer.

 Kredi Kartı Limiti Ne Zaman Yükselir?

 Kredi kartı limiti ne zaman yükselir konusu ile ilgili olarak bir yorum yapmak gerekirse bu noktada kredi kartlarının kişinin gelirine bağlı olarak değişkenlik gösteren bir limite sahip olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Eğer ki gelir düzeyiniz düşükse kredi kartınızın limiti de düşük olacaktır ve en asgari boyutta yer alacaktır. Ancak kredi kartınızın limitinin yüksek olması için ya da limitsiz bir kredi kartı kullanabilmek amacıyla gelir düzeyinizin son derece yüksek olması gerekli olacaktır.

Kredi Kartı Limit Yükseltme Hilesi
Kredi Kartı Limit Yükseltme Hilesi

 Kredi Kartı Limiti Kaç Ayda Bir Artar?

 Kredi kartı limiti kaç ayda bir artar konusunda kredi kartı kullanıcıları biraz sabırsız sorular sormaktadır. Ancak şunu bilmek gerekir ki kredi kartınızı daha yeni almışsanız bu durumda daha bir yıl dolmadan kredi kart limitinizin artması söz konusu bile değildir. Sadece bir yıl sonra kredi kartınızın limiti artış gösterebilir. Bu noktada pek çok kişinin aklına gelecek olan ilk soru her zaman için kredi kartı limiti ne kadar artar sorusu olacaktır. Kredi kartınızın limiti sadece bir yıl içerisinde maaşınızın 4 katını açmamak şartıyla arttırılabilir.

 Otomatik Limit Artışı Ne Zaman Olur?

 Otomatik limit artışı ne zaman olur kredi kartı kullanıcılarının en çok merak ettiği sorular arasında yer alıp sık sık gündeme gelmektedir. Eğer ki Kredi kartınızın limiti ile ilgili olarak otomatik bir artış olmasını istiyorsanız mutlaka bu işlemi yapmak üzere bir talimat vermeniz gerekli olacaktır. Otomatik limit artışı talimatı vererek direkt olarak limitinizin her yıl belirli bir düzen içerisinde artmasına olanak tanıyabilirsiniz. Bu işlemi direkt olarak bankaya giderek ya da bankaya göre değişkenlik gösterecek bir şekilde internetten veya müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz. Ancak bu tür işlemlerde bireysel bankacılık kullanarak direkt olarak bankaya gidip yüz yüze yapmanızı tavsiye ederiz.

Yorum yapın